לחם הסודה האירי הפופולרי ביותר
לחם סודה אירי הפופולרי ביותר הוא מתכון צמחוני המבוסס על חלבון אובו המכיל 16 מנות. ארוחת בוקר זו מכילה 167 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. תמורת 20 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. גש לחנות וקנית ביצה, חלב חמאה, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח בערך שעה ו-10 דקות . מתכון זה טיפוסי למטבח האירופי. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. הוא מושלם ליום פטריק הקדוש . עם ציון כפית של 26% , מנה זו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו לחם סודה אירי עם צימוקים , לחם סודה אירי מאת Mommie Cooks , ולחם סודה פטל: גרסה חדשה למסורת אירית .
הוראות
מניחים צימוקים בקערה קטנה. מכסים במים רותחים ומניחים לעמוד 5 דקות.
סננו ומייבשים בטפיחות קלות.
בקערה גדולה, ערבבו את הקמחים, הסוכר, אבקת האפייה, סודה לשתייה והמלח. בקערה קטנה, טרפו את הביצה, חלב החמאה והחמאה. ערבבו עם החומרים היבשים רק עד לקבלת תערובת לחה. קפלו פנימה את הצימוקים.
מעבירים לתבנית כיכר לחם בגודל 23 x 13 ס"מ המצופה בתרסיס שמן.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 50-60 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון.