לחם הסודה האירי של ברנן
אם יש לכם כשעה ו-5 דקות לבלות במטבח, לחם הסודה האירי של ברנן עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו-אובו מדהים לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 139 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -1 גרם שומן כל אחת. תמורת 10 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה טיפוסי למטבח האירופי. הוא יהיה להיט באירוע יום פטריק הקדוש שלכם. 146 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות וקנו סודה לשתייה, חומץ מזוקק, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד מצוין כארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון spoonacular מוצק של 67% . לחם סודה אירי עם צימוקים , לחם סודה אירי מאת Mommie Cooks , ולחם סודה פטל: גרסה חדשה למסורת אירית דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ערבבו את החלב והחומץ יחד, והניחו להם לעמוד עד לקבלת תערובת אחידה, כ-10 דקות.
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט). משמנים תבנית אפייה. בקערה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, סודה לשתייה והמלח.
ערבבו בהדרגה את החלב החמוץ לתוך תערובת הקמח עד שהבצק מתאחד, והפכו את הבצק על משטח מקומח היטב. לשו מספר פעמים וצרו לצורת עיגול.
מניחים את הבצק על תבנית האפייה המוכנה. בעזרת סכין חדה, חותכים צורת X בחלק העליון של הבצק כדי לשחרר אדים ולעזור ללחם לשמור על צורתו העגולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה, כ-45 דקות.