קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות58
אירועיםחג הפסחא
מגזין

לחם הפסחא שקדים

לחם הפסחא שקדים
לחם הפסחא שקדים הכנת המתכון לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 3692 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 230 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. אם יש לכם חמאה, שקדים, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגות חג הפסחא שקדים כתומים, עוגת דובדבנים ושקדים לחג הפסחא, ו שוקולד שקדים חמאת שקדים ביצי פסחא (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1/2 כפית סוכר במים החמים בכוס מדידה של 1 כוס ומפזרים על השמרים. מערבבים לערבב את השמרים לתוך המים, ולתת לעמוד במקום חם עד קצף והכפיל נפח, 10 עד 15 דקות. מערבבים יחד 1/3 כוס סוכר, 2 ביצים גלם, מלח, תערובת השמרים, חלב, ו 3 כוסות קמח בקערה גדולה, והכה עם מיקסר חשמלי במשך 3 דקות לפתח גלוטן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
2
מערבבים את הקמח הנותר לתוך הבלילה, ומכים עד שהבצק מבריק, רך וגמיש, כ -5 דקות. לגרד את הקערה, לכסות עם ניילון לעטוף, להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
מניחים מקלות חמאה 1 אינץ בנפרד בין 2 חתיכות גדולות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מגלגלים את החמאה לריבוע על 12 אינץ ' בצד, מניחים את נייר שעווה עם ריבוע של חמאה על תבנית אפייה, להקפיא במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב, להפוך את הבצק סביב להרים קמח מכל הצדדים, ומפזרים את הבצק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מגלגלים את הבצק החוצה לתוך מרובע 18 אינץ ' מלבן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
מברישים את עודף הקמח מהבצק, במידת הצורך. לקלף את השכבה העליונה של נייר שעווה מכיכר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
מניחים את ריבוע החמאה הקרה, הנותרים שעווה - בצד נייר למעלה, קטי בפינה על מלבן הבצק כך פינות הבצק להאריך מעבר לחמאה. לקלף את הנייר שעווה הנותרים. מקפלים את הנקודות העליונות והתחתונות על החמאה, נפגשים באמצע; מקפלים את הנקודות שמאלה וימינה על החמאה. לצבוט את הצדדים ואת התפרים של הבצק יחד כדי לצרף את החמאה בבצק.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
9
מגלגלים את מעטפת הבצק השטוח המלא בחמאה, בצד התפר למטה, על פני השטח המשוריין למלבן 12 על 24 אינץ', ומקפלים את הבצק לשניים (לתוך ריבוע 12x12 אינץ'), ואז שוב במחצית, כדי לעשות ריבוע 6x12 אינץ ' של בצק עם ארבע שכבות חמאה. מקררים את הבצק במשך כ 5 דקות; ואז מגלגלים את הבצק שוב למלבן 12 על 24 אינץ', ומקפלים ברבעים כמו קודם; צ ' יל, חוזר על גלגול וקיפול הבצק עוד פעם אחת. מקררים בצק לפחות 1 יותר שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
גלולגלול
10
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
חותכים את הבצק לשני חלקים (תראה שכבות חמאה). על משטח משוריין היטב, לגלגל חתיכת בצק לתוך מלבן 30 על ידי 9 אינץ'; לחתוך את המלבן לרצועות ארוכות 3, 30 על ידי 3 אינץ ' כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
12
מערבבים מילוי שקדים, 1/2 כוס חמאה, ו 1/2 כוס סוכר יחד בקערה, ומפיצים חצי מתערובת המילוי לאורך כל מרכז 3 הרצועות. מקפלים את הרצועות על המילוי בדרך הארוכה וצובטים את הקצוות סגורים, סוגרים את המילוי בחבלים ארוכים 3. צמה את חבלים 3 יחד, ולסדר את הצמה לתוך טבעת. לצבוט את הקצוות סגורים. חזור על חתיכת בצק 2nd ואת המחצית הנותרת של מילוי, מה שהופך שני מאפים קלועים בצורת טבעת.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
בצקבצק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
מניחים את המאפים על דפי אפייה מרופדים, רפורמה לטבעות סימטריות במידת הצורך. הגדר 3 ביצי פסחא מבושל, תקוע בין צמות, לתוך גבי כל מאפה קלוע.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
14
מאפים מברשת, ביצים וכל, עם ביצה מוכה; מפזרים סוכר לבן נוסף שקדים פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ביצהביצה
15
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה ופריך, 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור