לחם זיתים וגבינה צלויים
לחם זיתים וגבינה בגריל הוא מתכון צמחוני לצמחוניות מסוג לקטו-אובו המכיל 6 מנות. תמורת 1.25 דולר למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -13 גרם חלבון , 55 גרם שומן , וסך הכל 709 קלוריות . אם יש לכם גבינת פפר ג'ק, גבינת שמנת, זיתים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותה. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. יום העצמאות האמריקאי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . עם ציון כפית של 26% , מנה זו די גרועה. מתכונים דומים: לחם פוקצ'ה עגבניות מיובשות, זיתים, רוזמרין וטימין , איך להכין לחם שום גבינה קל , ופוקצ'ה בזיליקום, זיתים ופטה .
הוראות
בקערה, ערבבו בעזרת מיקסר ידני את גבינת הפפר ג'ק, הזיתים, החמאה, גבינת השמנת ואבקת השום עד לקבלת תערובת חלקה. מרחו את תערובת הגבינה על חצאי הלחם החתוכים והצמידו את החצאים זה לזה.
עטפו את הכיכר בנייר אלומיניום והניחו על הגריל, או אם אתם צולים מתחת לגריל. צלו על הגריל, במרחק של 10 ס"מ מהאש, תוך הפיכה פעם אחת, עד ששולי הלחם פריכים וזהובים ותערובת הגבינה נמסה, כ-10 עד 15 דקות בסך הכל.
מעבירים את הלחם לקרש חיתוך, פורסים ומגישים חם.