לחם חמוציות-תפוח
ניתן להכין את המתכון של לחם חמוציות-תפוח תוך כ-50 דקות . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 169 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. גשו לסופר וקנו חלבונים, חלב, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם בננה, חמוציות ותפוחים , עוגת לימון גרמנית עם חמוציות Aka חמוציות Zitronenkuchen , ולחמניות חמוציות תפוחים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תערובת הביסקוויטים והסוכר. בקערה אחרת מקציפים את החלבונים, השמנת החמוצה, החלב, השמן וקליפת התפוז. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מרטיבים. מקפלים פנימה תפוח וחמוציות.
יוצקים לשלושה 5-3/4-in. x 3 אינץ'. x 2 אינץ'. תבניות לחם מצופות בתרסיס בישול.
אופים ב-375 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.
בקערה קטנה, מערבבים סוכר של קונדיטורים ומספיק מיץ תפוזים כדי להשיג עקביות מטפטפת; לטפטף על כיכרות מקוררות.