קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות2
ציון בריאות36
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם כוסברה

לחם כוסברה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם כוסברה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1864 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא כוסברה, מרגרינה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו לחם תרד כוסברה צ'ייב, פפריקן וכוסברה שפשפו סטייקים עם סלסה בכתום-כוסברה, ו כוסברה chutney, איך לעשות כוסברה chutney (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שמרים בחלב חם בקערה גדולה. מוסיפים את שאר החומרים למעט קמח לכל מטרה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש 5 עד 10 דקות או עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מניחים בקערה משומנת; פונה צד משומן למעלה. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד כפול. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תחתית גריז וצדדים של 2 מחבתות כיכר, 9x5x3 אינץ'. אגרוף למטה בצק; לחלק לשניים. לעצב כל חצי לתוך כיכר, 8 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מניחים כיכרות במחבתות. לכסות ולתת לעלות במקום חם 40 עד 45 דקות או עד כפול.
6
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
חותכים חתך לאורך החלק העליון של כל כיכר.
8
אופים 35 עד 40 דקות או עד כיכרות הם חום זהוב קול חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט; מגניב. אחסן בשקית ניילון או מיכל אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2