לחם כף פולנטה על פטריות פורטבלה
לחם כף פולנטה על פטריות פורטבלה נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עגבניה רומא, גבינת פרמזן, התאדה חלב דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו צדפות עם פולנטה, פטריות בר, שרי ופירורי לחם פטרוזיליה, פטריות פורטבלה מטוגנות, ו פטריות פורטבלה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר, תערובת פולנטה, מרק עוף, 1 כוס מים, ואייד חלב דל שומן. מערבבים מעל חום גבוה עד שחין תערובת, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פולנטה הוא חלק לפי הטעם, על 15 דקות. מערבבים בגבינת פרמזן גרוסה, עירית טרייה טחון או בצל ירוק, מרווה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
בעוד פולנטה מבשלת, בקערה עמוקה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים 4 חלבוני ביצה גדולים עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
הסר פולנטה מחום ומערבבים 2 חלמונים ביצה גדולים ועל 1/3 של חלבוני ביצה מוקצף, ולאחר מכן לקפל את הלבנים הנותרים.
בינתיים, לשטוף 6 כובעי פטריות פורטבלה (4 1/2 עד 5 ב. רחב) וטפיחה יבשה. לשפשף צמרות קלות עם שמן זית או סלט (על 2 כפיות בסך הכל).
כובעים, זימים זה לצד זה, במחבת בגודל 10 על 15 אינץ'. מטגנים 4 עד 6 אינץ ' מחום עד פטריות להתחיל לטפטף מיץ; להפוך אותם צלייה עד גמיש כאשר כפוף, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
לשטוף עגבניה הליבה; לחתוך עגבניות לחצות לפרוסות דקות נייר.
שמן קל 3 ליטר רדוד (9-by 13-in.) תבשיל. מסדרים כובעי פטריות, זימים למעלה, בשכבה אחת בתבשיל; יוצקים מיצי פטריות סביב כובעים.
מורחים לחם כפית בשכבה יציבה ומוצקה על פטריות. מסדרים פרוסות עגבניות על לחם כפית.
אופים בתנור 375 עד לחם כפית משחימים היטב בקצוות משחימים קלות על גבי, כ 40 דקות (כ -30 דקות בתנור הסעה).
חותכים לחם כפית ופטריות למנות.
העברה לצלחות עם מרית רחבה.