לחם ליים מזוגג
מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. לך לחנות ותביא מיץ ליים, סודה לשתייה, גרידת ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. 463 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו לחם זוקיני עם זיגוג ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. מחבת כיכר גריז עם 1 כף חמאה. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, מלח, פרג זרעים.
בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית או במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, להכות יחד כוס הנותרים של חמאה וסוכר עד אור ורך, על 4 דקות. הכה בביצים אחד בכל פעם. מקציפים וניל 1/3 כוס מיץ ליים עד בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח לקערה ומכים עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה, חלקה העליון, ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי, על 50 דקות.
מקציפים יחד ממתקים סוכר, הנותרים 2 כפות מיץ ליים מפתח, וגרידת ליים מפתח עד חלקה.
יוצקים זיגוג על לחם בזמן חם.