לחם מטוגן בחלה
לחם מטוגן עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 555 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך דבש, גרידת תפוז, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם מטוגן בחלה, לחם מטוגן בחלה, ו לחם מטוגן בחלה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
בקערה רדודה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, גרידת תפוזים, וניל, דבש ומלח. פרוס את החלה בפרוסות עבות 3/4 אינץ'. להשרות פרוסות רבות בתערובת הביצה ככל האפשר במשך 5 דקות, מפנה פעם אחת.
מחממים 1 כף חמאה ושמן 1 כף במחבת גדולה מאוד לטחון מעל חום בינוני.
מוסיפים את הלחם הספוג ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד, עד להשחמה יפה.
מניחים את הלחם המטוגן המבושל על תבנית ושומרים אותו חם בתנור. מטגנים את פרוסות הלחם הספוגות הנותרות, מוסיפים חמאה ושמן לפי הצורך, עד שהכל מבושל.
מגישים חם עם סירופ מייפל, שימורי פטל, ו / או סוכר ממתקים.