קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים לחטיף קלאסי: ממרח Crisciute-Spuntino

לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים לחטיף קלאסי: ממרח Crisciute-Spuntino
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים עבור חטיף קלאסי: להדביק Crisciute-Spuntino. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 78 גרם חלבון 117 גרם של שומן, וסך הכל 1975 קלוריות. אם יש לכם דבש, פקורינו צעיר, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ממרח גבינת זוקיני מוגש בלחם אומנותי, אטריות בוטנים עם ירקות מעורבים ורוטב בוטנים (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה; ניתן להגיש חם או קר), ו לחם וחמאה פודינג מוגש עם שמנת קרושה Compote.

הוראות

1
הכן את בצק הפיצה על פי המתכון וחתוך את הבצק לריבועים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
בסיר, מחממים את השמן עד כמעט עישון. מבשלים את ריבועי הבצק בשמן עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר עם כפית מחוררת והנח על צלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מגישים לחם חם עם בשרים פרוסים, גבינה, ירקות, וממרח אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מניחים יין, מים ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את הדבש, המלח ו 1 כף שמן זית, ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות, המשלבים כמה שיותר קמח עם כף העץ.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד הבצק הוא חלק ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מניחים בקערה נקייה, משומנת קלות ומכסים במגבת.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
בואו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
12
לפיצות בודדות או calzones, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות שוות ללוש לתוך סיבובים. עבור פיצה אחת גדולה, ללוש לתוך 1 עגול גדול. עבור כל אחד מהם, לתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
13
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 1/5 מהנפט עד שרק מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
14
מטגנים כל ירק עד רך וזהוב חום ולהסיר כל מגש כאשר סיים בישול. למחבת, מוסיפים חומץ, עלי נענע, סוכר וקורט של פתיתי צ ' ילי חמים ומערבבים עם כף עץ על חום כדי להוציא את הירקות השחומים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
15
יוצקים את תערובת החומץ על כל אחד 5 ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
16
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

1ראשברוקולי, חתוך לפרחים עם גבעולים 4 אינץברוקולי, חתוך לפרחים עם גבעולים 4 אינץ5צביטותפתיתי צ'ילה חמיםפתיתי צ'ילה חמים1מיכלממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחצילים יפניים, לחתוך לתוך מדליונים עבים 1/2 אינץחצילים יפניים, לחתוך לתוך מדליונים עבים 1/2 אינץ8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שמרים טרייםשמרים טריים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית ירוקה, הקצוות הוסרושעועית ירוקה, הקצוות הוסרו11 כף אורגנו מיובש1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים20עלי נענעעלי נענע2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, מחולק ל 5 מנות שוותשמן זית כתית מעולה, מחולק ל 5 מנות שוות11 כף אורגנו מיובשכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק1בצל צהוב בינוני, קצוץשמן זית כתית מעולה, לטיגוןשמן זית כתית מעולה, לטיגון227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פקורינו הצעירפקורינו הצעיר227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'זקן פקורינוזקן פקורינו227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פרושוטו, פרוס דקפרושוטו, פרוס דק3פלפלים אדומים, לחתוך לרצועות עבות 1/4 אינץפלפלים אדומים, לחתוך לרצועות עבות 1/4 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום או לבן בהיר, פיאנו די אבלינויין אדום או לבן בהיר, פיאנו די אבלינו1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'soppressatasoppressata52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים, לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' מדליונים עביםקישואים, לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' מדליונים עבים227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלמיני, פרוס דקסלמיני, פרוס דק227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'stracchinostracchino227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'testa (ראש גבינה)testa (ראש גבינה)