קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים לחטיף קלאסי: ממרח Crisciute-Spuntino

לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים לחטיף קלאסי: ממרח Crisciute-Spuntino
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים עבור חטיף קלאסי: להדביק Crisciute-Spuntino. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 78 גרם חלבון 117 גרם של שומן, וסך הכל 1975 קלוריות. אם יש לכם דבש, פקורינו צעיר, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ממרח גבינת זוקיני מוגש בלחם אומנותי, אטריות בוטנים עם ירקות מעורבים ורוטב בוטנים (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה; ניתן להגיש חם או קר), ו לחם וחמאה פודינג מוגש עם שמנת קרושה Compote.

הוראות

1
הכן את בצק הפיצה על פי המתכון וחתוך את הבצק לריבועים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
בסיר, מחממים את השמן עד כמעט עישון. מבשלים את ריבועי הבצק בשמן עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר עם כפית מחוררת והנח על צלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מגישים לחם חם עם בשרים פרוסים, גבינה, ירקות, וממרח אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
מניחים יין, מים ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הדבש, המלח ו 1 כף שמן זית, ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות, המשלבים כמה שיותר קמח עם כף העץ.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד הבצק הוא חלק ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מניחים בקערה נקייה, משומנת קלות ומכסים במגבת.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
בואו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
12
לפיצות בודדות או calzones, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות שוות ללוש לתוך סיבובים. עבור פיצה אחת גדולה, ללוש לתוך 1 עגול גדול. עבור כל אחד מהם, לתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 1/5 מהנפט עד שרק מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מטגנים כל ירק עד רך וזהוב חום ולהסיר כל מגש כאשר סיים בישול. למחבת, מוסיפים חומץ, עלי נענע, סוכר וקורט של פתיתי צ ' ילי חמים ומערבבים עם כף עץ על חום כדי להוציא את הירקות השחומים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
יוצקים את תערובת החומץ על כל אחד 5 ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
16
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

1ראשברוקולי, חתוך לפרחים עם גבעולים 4 אינץברוקולי, חתוך לפרחים עם גבעולים 4 אינץ5צביטותפתיתי צ'ילה חמיםפתיתי צ'ילה חמים1מיכלממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחצילים יפניים, לחתוך לתוך מדליונים עבים 1/2 אינץחצילים יפניים, לחתוך לתוך מדליונים עבים 1/2 אינץ8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שמרים טרייםשמרים טריים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית ירוקה, הקצוות הוסרושעועית ירוקה, הקצוות הוסרו12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים20עלי נענעעלי נענע2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, מחולק ל 5 מנות שוותשמן זית כתית מעולה, מחולק ל 5 מנות שוות12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1בצל צהוב בינוני, קצוץשמן זית כתית מעולה, לטיגוןשמן זית כתית מעולה, לטיגון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פקורינו הצעירפקורינו הצעיר227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.זקן פקורינוזקן פקורינו227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו, פרוס דקפרושוטו, פרוס דק3פלפלים אדומים, לחתוך לרצועות עבות 1/4 אינץפלפלים אדומים, לחתוך לרצועות עבות 1/4 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום או לבן בהיר, פיאנו די אבלינויין אדום או לבן בהיר, פיאנו די אבלינו1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.soppressatasoppressata53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים, לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' מדליונים עביםקישואים, לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' מדליונים עבים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלמיני, פרוס דקסלמיני, פרוס דק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.stracchinostracchino227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.testa (ראש גבינה)testa (ראש גבינה)