לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים לחטיף קלאסי: ממרח Crisciute-Spuntino
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים עבור חטיף קלאסי: להדביק Crisciute-Spuntino. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 78 גרם חלבון 117 גרם של שומן, וסך הכל 1975 קלוריות. אם יש לכם דבש, פקורינו צעיר, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ממרח גבינת זוקיני מוגש בלחם אומנותי, אטריות בוטנים עם ירקות מעורבים ורוטב בוטנים (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה; ניתן להגיש חם או קר), ו לחם וחמאה פודינג מוגש עם שמנת קרושה Compote.
הוראות
1
הכן את בצק הפיצה על פי המתכון וחתוך את הבצק לריבועים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
בסיר, מחממים את השמן עד כמעט עישון. מבשלים את ריבועי הבצק בשמן עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר עם כפית מחוררת והנח על צלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מגישים לחם חם עם בשרים פרוסים, גבינה, ירקות, וממרח אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות בירה
5
מניחים יין, מים ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לפיצות בודדות או calzones, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות שוות ללוש לתוך סיבובים. עבור פיצה אחת גדולה, ללוש לתוך 1 עגול גדול. עבור כל אחד מהם, לתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 1/5 מהנפט עד שרק מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
מטגנים כל ירק עד רך וזהוב חום ולהסיר כל מגש כאשר סיים בישול. למחבת, מוסיפים חומץ, עלי נענע, סוכר וקורט של פתיתי צ ' ילי חמים ומערבבים עם כף עץ על חום כדי להוציא את הירקות השחומים במחבת.