לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים לחטיף קלאסי: ממרח Crisciute-Spuntino
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים עבור חטיף קלאסי: להדביק Crisciute-Spuntino. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 78 גרם חלבון 117 גרם של שומן, וסך הכל 1975 קלוריות. אם יש לכם דבש, פקורינו צעיר, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ממרח גבינת זוקיני מוגש בלחם אומנותי, אטריות בוטנים עם ירקות מעורבים ורוטב בוטנים (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה; ניתן להגיש חם או קר), ו לחם וחמאה פודינג מוגש עם שמנת קרושה Compote.
הוראות
1
הכן את בצק הפיצה על פי המתכון וחתוך את הבצק לריבועים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
בסיר, מחממים את השמן עד כמעט עישון. מבשלים את ריבועי הבצק בשמן עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר עם כפית מחוררת והנח על צלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מגישים לחם חם עם בשרים פרוסים, גבינה, ירקות, וממרח אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשה
אחוז שומן
5
מניחים יין, מים ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הדבש, המלח ו 1 כף שמן זית, ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות, המשלבים כמה שיותר קמח עם כף העץ.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד הבצק הוא חלק ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מניחים בקערה נקייה, משומנת קלות ומכסים במגבת.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
בואו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
12
לפיצות בודדות או calzones, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות שוות ללוש לתוך סיבובים. עבור פיצה אחת גדולה, ללוש לתוך 1 עגול גדול. עבור כל אחד מהם, לתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 1/5 מהנפט עד שרק מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מטגנים כל ירק עד רך וזהוב חום ולהסיר כל מגש כאשר סיים בישול. למחבת, מוסיפים חומץ, עלי נענע, סוכר וקורט של פתיתי צ ' ילי חמים ומערבבים עם כף עץ על חום כדי להוציא את הירקות השחומים במחבת.