קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות89
מגזין

לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים לחטיף קלאסי: ממרח Crisciute-Spuntino

לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים לחטיף קלאסי: ממרח Crisciute-Spuntino
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחם מטוגן מוגש עם לחם מטוגן מעורב מוגש עם בשרים וגבינות מעורבים עבור חטיף קלאסי: להדביק Crisciute-Spuntino. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 78 גרם חלבון 117 גרם של שומן, וסך הכל 1975 קלוריות. אם יש לכם דבש, פקורינו צעיר, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ממרח גבינת זוקיני מוגש בלחם אומנותי, אטריות בוטנים עם ירקות מעורבים ורוטב בוטנים (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה; ניתן להגיש חם או קר), ו לחם וחמאה פודינג מוגש עם שמנת קרושה Compote.

הוראות

1
הכן את בצק הפיצה על פי המתכון וחתוך את הבצק לריבועים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
בסיר, מחממים את השמן עד כמעט עישון. מבשלים את ריבועי הבצק בשמן עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר עם כפית מחוררת והנח על צלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מגישים לחם חם עם בשרים פרוסים, גבינה, ירקות, וממרח אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
אחוז שומןאחוז שומן
5
מניחים יין, מים ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הדבש, המלח ו 1 כף שמן זית, ומערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים במשך 2 עד 3 דקות, המשלבים כמה שיותר קמח עם כף העץ.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד הבצק הוא חלק ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מניחים בקערה נקייה, משומנת קלות ומכסים במגבת.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
בואו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
12
לפיצות בודדות או calzones, לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות שוות ללוש לתוך סיבובים. עבור פיצה אחת גדולה, ללוש לתוך 1 עגול גדול. עבור כל אחד מהם, לתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים 1/5 מהנפט עד שרק מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מטגנים כל ירק עד רך וזהוב חום ולהסיר כל מגש כאשר סיים בישול. למחבת, מוסיפים חומץ, עלי נענע, סוכר וקורט של פתיתי צ ' ילי חמים ומערבבים עם כף עץ על חום כדי להוציא את הירקות השחומים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
יוצקים את תערובת החומץ על כל אחד 5 ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
16
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

1ראשברוקולי, חתוך לפרחים עם גבעולים 4 אינץברוקולי, חתוך לפרחים עם גבעולים 4 אינץ5צביטותפתיתי צ'ילה חמיםפתיתי צ'ילה חמים1מיכלממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחצילים יפניים, לחתוך לתוך מדליונים עבים 1/2 אינץחצילים יפניים, לחתוך לתוך מדליונים עבים 1/2 אינץ8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שמרים טרייםשמרים טריים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה, הקצוות הוסרושעועית ירוקה, הקצוות הוסרו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים20עלי נענעעלי נענע2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, מחולק ל 5 מנות שוותשמן זית כתית מעולה, מחולק ל 5 מנות שוות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל צהוב בינוני, קצוץשמן זית כתית מעולה, לטיגוןשמן זית כתית מעולה, לטיגון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פקורינו הצעירפקורינו הצעיר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)זקן פקורינוזקן פקורינו227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרושוטו, פרוס דקפרושוטו, פרוס דק3פלפלים אדומים, לחתוך לרצועות עבות 1/4 אינץפלפלים אדומים, לחתוך לרצועות עבות 1/4 אינץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום או לבן בהיר, פיאנו די אבלינויין אדום או לבן בהיר, פיאנו די אבלינו11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)soppressatasoppressata5(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמיםמים חמים5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים, לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' מדליונים עביםקישואים, לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' מדליונים עבים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סלמיני, פרוס דקסלמיני, פרוס דק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)stracchinostracchino227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)testa (ראש גבינה)testa (ראש גבינה)