לחם מלוח מתפרק
מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינת פטה, עלי בזיליקום, תערובת מקורית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: מלוחה, תפרקי לחם., לחם דלעת - לחם מתוק ומתובל להפריד, ו לחם למוני מפריד עשה פשוט עם מכונת לחם ומחבת שמרים.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. מחבת מרובעת גריז, 9x9x2 אינץ'. מכסים עגבניות מיובשות במים רותחים.
בואו לעמוד 10 דקות; לנקז. קוצצים דק עגבניות.
מערבבים תערובת ביסקוויק, עגבניות, חצי מהגבינה והחלב בקערה בינונית עד לבצק.
מערבבים גבינה נותרת, פלפלים, אורגנו, בזיליקום, שום ושמן בקערה קטנה. זרוק חצי מהבצק על ידי כף חופנים מקרוב בדפוס לא סדיר במחבת. כפית חצי מתערובת הגבינה על הבצק. טיפת בצק שנותר על תערובת גבינה. למעלה עם תערובת גבינה נותרת.
אופים כ 20 דקות או עד חום זהוב.