לחם נאן
זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זה עובד טוב כמו מתאבן. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, ביצים, קמח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: לחם Peshawari Naan (מכונת לחם), לחם נאן, ו לחם נאן.
הוראות
לנפות את המלח, קמח ואבקת אפייה לתוך קערה גדולה. בקערה אחרת, מערבבים את הסוכר, החלב, הביצים וחצי השמן יחד.
יוצקים את תערובת החלב למרכז תערובת הקמח ולשים יחד. אם זה קצת יבש להוסיף קצת מים קרים. הבצק צריך להיות רך וגמיש.
מוסיף את השמן שנותר ללוש שוב, ולאחר מכן לכסות במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות ללוש את הבצק שוב. לכסות ולהניח בצד במשך 2 עד 3 שעות.
כחצי שעה לפני הנאן יש צורך, מחממים את התנור ל 500 מעלות F ולשים אבן פיצה משומנת קלות לתוך התנור.
מחלקים את הבצק לכדורים ומאפשרים לנוח במשך 5 דקות. ואז לעצב אותם לתוך אליפסות שטוח ולשים על גבי אבן האפייה.
אופים את הבצק עד נפוח והוא מבושל דרך, על 8 עד 10 דקות בהתאם עובי.
הסר מהאבן למגש הגשה ומגיש חם.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
![יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc]()
יינות בוטניקה Mary Delany Chenin Blanc
מורכב ואלגנטי, עם שכבות של אגס טהור, מרוכז, פירות הדר ואבן, חומציות משקה פה וליבה חמצמצה, מינרלים.