לחם נקניק מבוב אוונס® דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם בצק לחם, אבקת שום, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו נקניק איטלקי Stromboli (Aka לחם נקניק), SRC: לחם נקניק, ו לחם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 אף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים בצק לחם על תבנית אפייה משומנת ולחץ בעדינות כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
תן מנוחה. במחבת גדולה מעל חום בינוני, להתפורר ומבשלים נקניק עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פלפל ובצל ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
הסר מהחום וקריר 20 דקות.
6
מערבבים בגבינה ומרכיבים שנותרו. כפית את התערובת במורד מרכז בצק הלחם. בעדינות למשוך את שני הצדדים של הבצק כדי לצרף את הנקניק וצביטה לאטום את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מברישים את החלק העליון עם שמן ומפזרים קצת תבלין נוסף אם תרצה.