שום פירה תפוחי אדמה
פירה שום דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם 8 תפוחי אדמה זהב יוקון, שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: שום של Bennigan פירה תפוחי אדמה-קל לעשות שום פירה תפוחי אדמה, שום המפורסם של ג'וני שום פירה רוזמרין, ו שום פירה תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים את הנורה שום לחתוך על פיסת נייר אלומיניום טפטוף עם שמן זית. סגור את החבילה ואופה בתנור במשך 40 דקות עד שהתרכך.
שים את תפוחי האדמה לחתוך בסיר גדול, לכסות במים קרים, ולהוסיף מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד תפוחי האדמה הם מזלג מכרז, על 20 עד 30 דקות.
מסננים היטב במסננת. בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים, לחץ אותם דרך ריסר תפוחי אדמה או טחנת מזון לתוך קערה ערבוב. שוט בחלב חם וחמאה רכה עד incorporated ותפוחי האדמה הם רכים. לסחוט את שיני שום קלויים מתוך העורות.
מוסיפים את עיסת השום לתפוחי האדמה. הכה שוב; מתבלים במלח ופלפל.