לחם פריק פרי
לחם פרידה עם פרי נמשך כשעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 307 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, צימוקים, דובדבני מרסקינו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 19% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מלית לחם פירות , לחם דלעת פירות ופודינג לחם פירות עם רוטב ביצה .
הוראות
בתבנית מכונת לחם, הנח את שבעת המרכיבים הראשונים לפי הסדר שהוצע על ידי היצרן. בחר את הגדרת הבצק (בדוק את הבצק לאחר 5 דקות של ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך). בסיום המחזור, הופכים את הבצק על משטח מקומח ומחוררים. מחלקים ל-40 מנות. מערבבים בקערה את הסוכר והקינמון; מפזרים 2 כפיות ב-10 אינץ' משומן. מחבת צינור מחורצים. מסדרים כשליש מהפקאן, הדובדבנים, הצימוקים והחמוציות בתחתית התבנית. טובלים מחצית מחתיכות הבצק בחמאה, ואז מגלגלים בתערובת הסוכר. מסדרים בצורה אחידה בתבנית. חזור. מסדרים מעל את שאר הפקאנים והפירות. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
אופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות או עד להזהבה. מצננים במחבת 5 דקות לפני הופכים על צלחת הגשה.