לחם פרמזן פוקצ'ה
לחם פרמזן פוקצ'ה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הסוכר, שמרים מכונת לחם, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רוזמרין ופרמזן לחם פוקצ'ה, כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, ו לחם בזיליקום פוקצ'ה, איך להכין לחם בזיליקום פוקצ' ה.
הוראות
מניחים מרכיבים במכונת הלחם בסדר המוצע על ידי היצרן. בחר הגדרת בצק, ולהתחיל.
כאשר הבצק עלה פעם אחת אצל אופה הלחם, להעביר אותו לתוך פח משומן, 8 אינץ', עגול אפייה. אפשר לעלות עד הוכפל בתפזורת.
תדקור את זה עם האצבע, עד לתחתית הפח. אפשר לנוח עוד חמש או עשר דקות.
יוצקים שמן זית על החלק העליון של כיכר, ומפזרים גבינת פרמזן.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במרכז התנור במשך כ 20 דקות, עד הזהב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo