מטבל ים תיכוני עם שבבי פיתה שום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד 'אובר, אז נסו לטבול ים תיכוני עם צ' יפס פיתה שום. מתכון זה מכין 10 מנות עם 183 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. אם יש לכם בצל, שמן זית, פלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. נסו מטבל ים תיכוני עם שבבי פיתה, מטבל ים תיכוני שכבתי עם שבבי פיתה, ו תרד שום קלוי ומטבל ארטישוק עם שבבי פיתה שום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החצילים, הפלפלים והבצל ל -1 אינץ'. חתיכות; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את השמן, המלח והפלפל; לזרוק למעיל.
מעבירים לשניים משומנים 15 אינץ'. איקס 10-אין. איקס 1-אין. מחבתות אפייה.
אופים ב 400 מעלות במשך 40 דקות, תוך ערבוב פעם אחת. מערבבים שום; אופים 5-10 דקות יותר או עד שהירקות רכים. מגניב במשך 10 דקות.
מניחים ירקות ורסק עגבניות במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת עקביות רצויה.
עבור צ ' יפס פיתה, בקערה קטנה, לשלב את השמן, גבינה, שום ותבלינים.
מניחים לחמי פיתה על ניירות אפייה; מברישים בחצי מתערובת השמן.
אופים בחום של 350; במשך 7 דקות. הופכים; מברישים בתערובת שנותרה.
אופים 7-9 דקות יותר או עד פריך.
חותכים כל פיתה לשישה טריזים.