קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות3
ציון בריאות26
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם צרור דבש

לחם צרור דבש
לחם חבורת דבש יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1299 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 3. אם יש לכם שמרים, קמח, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו ברביקיו לחבורה, מק ' נ ' גבינה לחבורה, ו בריסקט לחבורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים חמים ודבש יחד בקערה עד שהדבש מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מפזרים שמרים על תערובת מים ומניחים לעמוד עד שהשמרים מתרככים ומתחילים ליצור קצף קרמי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים שמן ומלח לתערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מערבבים 3 כוסות קמח לתערובת שמרים עד שלא נותרו כתמים יבשים. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים היטב לאחר כל תוספת, עד שהבצק כבר לא דביק ונמשך יחד. המשך ללוש במשך 5 דקות במיקסר מעמד או 10 דקות ביד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מניחים בצק בקערה גדולה ומשומנת קלות והופכים למעיל. כיסוי קערה עם מגבת ולתת לעלות במקום חמים עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
אגרוף את הבצק ולתת לעלות שוב עד הוכפל נפח, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
משמנים שלוש מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אגרוף בצק והופך על משטח מקומח קלות. יוצרים בצק ל -3 כיכרות ומניחים לתבניות מוכנות. מכסים כיכרות במטלית לחה ומניחים לתפוח עד שהבצק נמצא בערך 1 אינץ ' מעל דפנות מחבתות הכיכר, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהצמרות מזהיבות ותחתית הכיכרות נשמעת חלולה כשמקישים עליה, בערך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
11
מוציאים כיכרות מהמחבתות ומעבירים למתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה