לחם צרור דבש
לחם חבורת דבש יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1299 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 3. אם יש לכם שמרים, קמח, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו ברביקיו לחבורה, מק ' נ ' גבינה לחבורה, ו בריסקט לחבורה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים חמים ודבש יחד בקערה עד שהדבש מתמוסס.
מפזרים שמרים על תערובת מים ומניחים לעמוד עד שהשמרים מתרככים ומתחילים ליצור קצף קרמי, כ -5 דקות.
מערבבים שמן ומלח לתערובת שמרים.
מערבבים 3 כוסות קמח לתערובת שמרים עד שלא נותרו כתמים יבשים. מערבבים פנימה את יתרת הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים היטב לאחר כל תוספת, עד שהבצק כבר לא דביק ונמשך יחד. המשך ללוש במשך 5 דקות במיקסר מעמד או 10 דקות ביד.
מניחים בצק בקערה גדולה ומשומנת קלות והופכים למעיל. כיסוי קערה עם מגבת ולתת לעלות במקום חמים עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
אגרוף את הבצק ולתת לעלות שוב עד הוכפל נפח, כ 45 דקות.
משמנים שלוש מחבתות כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
אגרוף בצק והופך על משטח מקומח קלות. יוצרים בצק ל -3 כיכרות ומניחים לתבניות מוכנות. מכסים כיכרות במטלית לחה ומניחים לתפוח עד שהבצק נמצא בערך 1 אינץ ' מעל דפנות מחבתות הכיכר, בערך 45 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים בתנור שחומם מראש עד שהצמרות מזהיבות ותחתית הכיכרות נשמעת חלולה כשמקישים עליה, בערך 40 דקות.
מוציאים כיכרות מהמחבתות ומעבירים למתלה קירור.