לחם קוף צב איטיcolor
לחם קוף צב איטי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך סוכר חום, שבבי שוקולד חלב, חצאי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2076 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו פודינג לחם צבים שוקולד לבישול איטי, לבישול איטי קינמון רול לחם קוף, ו לבישול איטי קינמון רול לחם קוף (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 4 1/2 - כדי 5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בכוס מדידה למיקרוגל 2 כוסות, מערבבים סוכר חום וחמאה; מיקרוגל שנחשף על 1 עד 2 דקות, ערבוב כל 30 שניות, עד שהתערובת רותחים וחלק.
בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון, מניחים סוכר מגורען. בצק נפרד לתוך 8 ביסקוויטים; לחתוך כל אחד לרביעיות.
להוסיף כמה חתיכות ביסקוויט בכל פעם שקית; לנער מעיל.
מפזרים 1/4 כוס של אגוזי פקאן בבישול איטי; למעלה עם חצי מתערובת הביסקוויט.
יוצקים שליש מתערובת החמאה על ביסקוויטים בבישול. חזור עם 1/4 גביע פקאן ותערובת ביסקוויט נותרת.
יוצקים את תערובת החמאה שנותרה על ביסקוויטים, ומפזרים פקאנים 1/4 כוס הנותרים.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 1 1/2 עד 2 שעות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי ביסקוויטים כבר לא בצקי במרכז. צמרות הביסקוויטים יהיו לחים ועשויים להופיע בלתי מוסווים. כבה את התנור.
בזהירות להסיר כיסוי כך עיבוי לא לטפטף על הלחם. כיסוי פתיחה עם מגבות נייר; להחזיר כיסוי לבישול.
בואו לעמוד 10 דקות. הפעל סכין סביב קצה התנור; להפוך את הלחם במהופך על צלחת הגשה חסינת חום.
בסיר 1 ליטר, קרם חום מעל חום בינוני רק כדי רותחים.
הסר מהחום. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד נמס וחלק.