לחם קינמון בטטה
לחם קינמון בטטה הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו חלב, סודה לשתייה, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו לחם זול מאוד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחם בטטה קינמון ותבלינים, בעיטה מתוקה: צ'יפס בטטה קינמון צ' יפוטלה, ו לחם מתוק קינמון תפוח.
הוראות
מחממים תנור ל 350 אום. בקערה גדולה, לטאטא את שמונה המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת מקציפים ביצים, בטטות, שמן וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד לחות. מקפלים פנימה צימוקים ואגוזי מלך.
מעבירים לארבעה משומנים 5-3 / 4 על 3 על 2 אינץ'. מחבתות כיכר.
אופים 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים במחבתות 10 דקות לפני שמוציאים למדפי תיל להתקררות.