קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות24
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם קינמון בטטה

לחם קינמון בטטה
לחם קינמון בטטה הוא לקטו אובו צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו חלב, סודה לשתייה, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו לחם זול מאוד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 24%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחם בטטה קינמון ותבלינים, בעיטה מתוקה: צ'יפס בטטה קינמון צ' יפוטלה, ו לחם מתוק קינמון תפוח.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 אום. בקערה גדולה, לטאטא את שמונה המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת מקציפים ביצים, בטטות, שמן וחלב עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ביצהביצה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד לחות. מקפלים פנימה צימוקים ואגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מעבירים לארבעה משומנים 5-3 / 4 על 3 על 2 אינץ'. מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
אופים 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים במחבתות 10 דקות לפני שמוציאים למדפי תיל להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור