לחם זוקיני קלאסי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בערך 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך זנגביל טחון, סודה לשתייה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו לחם קישואים קלאסי, לחם הקישואים הקלאסי של קלי, ו כיצד להכין לחם קישואים קלאסי / מאפינס (וידאו של מורה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שמן וקמח 4 על 8 ב. מחבת כיכר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
לטאטא 2 כוסות קמח עם מרכיבים יבשים אחרים (למעט סוכרים) בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לנצח סוכרים, ביצים, ו 1/2 כוס שמן עד מעורבב. לאט לערבב בקישואים. בהדרגה להכות בתערובת קמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
5
לגרוף הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 1 שעה. מגניב 10 דקות, ואז להתהפך על מתלה. להתהפך; בואו מגניב לחלוטין.