לחם קל לאפות
אם יש לך קמח לחם חזק, שקית פעולה מהירה שמרים, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לחם סודה אירי: לחם קל ומהיר, פודינג קרמל ללא ביצים, לא מאודה לא אופה לחם פודינג, ו לחם שאור קל-לחם ורמונט.
הוראות
להטות את הקמח לתוך קערה ומערבבים את השמרים עם המלח. מערבבים במים, שמן ודבש. עכשיו להפגיש לעשות בצק רך אני משתמש בידיים שלי, אבל כף עץ או סכין ממגירת הסכו " ם הוא בסדר גמור. טיפ על משטח מקומח קלות ללוש במשך 10 דקות. כדאי לשים את הזמן לעשות את זה כפי שהוא ישתלם מאוחר יותר עם לחם אוורירי יפה.
אל תמשיכו להוסיף קמח, בצק רטוב עדיף על אחד יבש, אשר יאפה למרקם קשה, אז אם אתה לא אוהב את הבצק דבק הידיים, שמן אותם קלות. אם אתה מוסיף טעמים, ללוש אותם בעדינות עכשיו.
להפוך את הבצק לתוך פח לחם 1kg משומן לכסות עם סרט נצמד משומן (או יותר טוב, כובע מקלחת בשימוש ללא תשלום מהשהייה האחרונה שלך במלון!). לשים במקום חם עד הלחם ממלא את הפח, זה צריך לקחת בין 1-2 שעות.
לחשוף ולאפות את הלחם ב 200c / 180c מאוורר / גז 6 עבור 30-35 דקות עד הזהב. קצה מתוך הפח והקש על בסיס כיכר הלחם. זה צריך להישמע חלול כאשר מבושל באופן מלא. אם לא מבושל, לשים כיכר בחזרה בתנור מתוך הפח ולבדוק שוב לאחר 10 דקות. מגניב.