לחם שומשום מחיטה
לחם חיטה שומשום דורש כ -50 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 168 קלוריות . מתאים ל-32 ומחירו 50 סנט למנה מנות. זה עובד היטב בתור לחם במחיר סביר מאוד. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום נוספים, דבש, חלב חם ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 42% . מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה כמעט , לחם מחיטה מלאה מולסה , ולחם חיטה פשוט מדהים עם קינמון .
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים.
מוסיפים את החלב, הדבש, הקיצור, המלח, הביצה, השומשום, הקמח המלא ו-1-1/2 כוסות קמח לכל מטרה. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק נוקשה.
הופכים על משטח מקומח ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים. מעצבים לכיכרות.
מניחים בשניים משומנים 9-in. x 5 אינץ'. תבניות לחם.
מברישים בחמאה; מפזרים שומשום אם רוצים. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.