קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות32
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שומשום מחיטה

לחם שומשום מחיטה
לחם חיטה שומשום דורש כ -50 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 168 קלוריות . מתאים ל-32 ומחירו 50 סנט למנה מנות. זה עובד היטב בתור לחם במחיר סביר מאוד. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום נוספים, דבש, חלב חם ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 42% . מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה כמעט , לחם מחיטה מלאה מולסה , ולחם חיטה פשוט מדהים עם קינמון .

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים.
מרכיבים שתצטרך
שומשום נוסף, לא חובהשומשום נוסף, לא חובה
שומשום נוסף, לא חובהשומשום נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את החלב, הדבש, הקיצור, המלח, הביצה, השומשום, הקמח המלא ו-1-1/2 כוסות קמח לכל מטרה. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה מספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
הופכים על משטח מקומח ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים. מעצבים לכיכרות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
6
מניחים בשניים משומנים 9-in. x 5 אינץ'. תבניות לחם.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מברישים בחמאה; מפזרים שומשום אם רוצים. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.