לחם שוקולד
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו עוד מלחם בריא בחמש דקות ביום: אספרסו שוקולד לחם מחיטה מלאה, לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס, ו שוקולד צ'יפס יוגורט יווני לחם בננה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב שמרים, חלב חם, ו 1 כף סוכר.
תן לעמוד עד בועות טופס, 10 דקות.
בסיר קטן, לשלב חמאה 3 אונקיות שוקולד. מביאים חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס תערובת חלקה. תוריד את החום.
מוסיפים את הסוכר שנותר, אספרסו מיידי, ביצה, וניל, אבקת קקאו ומלח לקערה של מיקסר לעמוד. מערבבים לשלב.
מערבבים בחצי את תערובת השוקולד המומסת. מערבבים בקמח שנותר ולאחר מכן נותר שוקולד נמס.
לצרף וו בצק לעמוד מיקסר ללוש בצק עד חלקה, על 5 דקות. הבצק יהיה לח מאוד, הדומה לבלילה.
מכסים את הקערה במגבת צלחת ולתת לבצק לעלות עד כמעט הוכפל בנפח, 2 שעות.
מוסיפים את שאריות השוקולד לבצק ומערבבים עד לשלב שווה.
יוצקים בצק למחבת וחלק העליון עם מרית. מכסים את המחבת במגבת צלחת ולתת לעלות שעה אחת.
אופים לחם עד יבש על גבי, 35 דקות.