לחם שוקולד-דובדבן-אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שוקולד-דובדבן-אגוז. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, חלב, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: לחם שמרים בטעם דובדבן ואגוזי מלך, עוגיות שוקולד דובדבן אגוז, ו כמהין שוקולד אגוזים דובדבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. מעיל קל מחבת כיכר 5 על 9 אינץ ' עם ספריי בישול ירקות.
מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה. באמצעות קצות האצבעות או בלנדר מאפה, לעבוד את החמאה לתוך החומרים יבשים עד שזה נראה כמו פירורים גסים.
מערבבים בקליפה הכתומה, דובדבנים, אגוזי מלך, ושוקולד צ ' יפס. מערבבים בחלב, ביצים, וניל עד מעורבב היטב.
אופים 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הכיכר יוצא נקי. הפעל על מתלה תיל.
וריאציות: להחליף כל אחד מהבאים, תוך שימוש באותן כמויות: חמוציות מיובשות במקום דובדבנים מיובשים; שבבי שוקולד לבן במקום שוקולד למחצה; פקאנים, אגוזי לוז, או אגוזי מקדמיה במקום אגוזי מלך.