לחם שטוח עשב
לחם שטוח עשב הוא צמחוני לחם. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 447 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם סודה לשתייה, מלח ים, עלי טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 43 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: לחם שטוח עשב, לחם שטוח עשב פריך, ו לחם שטוח של סלק, בייקון וגבינת עיזים.
הוראות
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, המלח, הרוזמרין והטימין בקערה של מערבל זקוף, המצויד במצורף ההנעה.
מוסיפים את החמאה ומערבבים במהירות נמוכה עד להטמעה, כ -2 דקות. כשהמכונה פועלת, מוסיפים לאט את המים עד שהתערובת יוצרת בצק, מוסיפים עוד מים, במידת הצורך, 1 כף בכל פעם.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ולשים 5 דקות עד לקבלת מרקם חלק.
חותכים את הבצק ל -4 חלקים שווים. יוצרים צורות דיסק ועוטפים בניילון. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מניחים תבנית גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם. על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים כל חתיכת בצק לעיגול בגודל 8 עד 10 אינץ 'בעובי של כ -1 / 8 אינץ'.
מברישים כל עיגול בשמן זית וצולים 4 דקות מכל צד.
מוציאים את הלחם השטוח מהגריל ומצננים מעט לפני ההגשה.