לחם שיבולת שועל מייפל אהוב
לחם שיבולת שועל אדר מועדף הוא ללא חלב ולקטו אובו צמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמרים, מים חמים, שיבולת שועל מיושנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שיבולת שועל-לחם תפוחים בסגנון ארוחת הבוקר החורפית האהובה עלי, לחם שיבולת שועל מייפל, ו לחם שיבולת שועל מייפל תות.
הוראות
בקערה גדולה, יוצקים מים רותחים על דגני בוקר.
מוסיפים את הקפה, הסירופ, השמן והמלח.
תן לעמוד עד שהתערובת מתקררת ל -110 -115 -115, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את תערובת שיבולת השועל, הביצים, הסוכר ו -2 כוסות הקמח. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים לכיכרות.
מניחים בשני 9 אינץ ' משומנים. איקס 5-ב. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי ללחם שיבולת שועל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.