לחם שיפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שיפון בירה. והוא מספק כ 3 מנות . מנה אחת מכילה 1133 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. אם יש לך קמח, דבשה, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו מלח דשא סטיקהאוס שיינר בוק בירה לחם - אתה יכול לעשות לחם בירה בבית עם לקחת שלנו כאחד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב, לשלב שמרים עם 1/2 כוס מים חמים.
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בירה, סוכר חום, חמאה, זרעי קימל, מולסה, 2 כפית. מלח, וכוס אחת של כל קמח. הכה היטב, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה קמחים שנותרו עד הבצק נוקשה ולא דביק יותר.
הפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין קלות ללוש עד חלק וגמיש. שים את הבצק בקערה משומנת קלות, הופך פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון והתחתון. כיסוי, לשים במקום חם, ללא טיוטה, ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, 1 עד 1 1/2 שעות.
אגרוף למטה בצק, לחלק לשניים, ולעצב חצאים לתוך כדורים. שים כדורים על תבנית אפייה גדולה, לכסות, ולתת לעלות עד כמעט הוכפל, 45 עד 60 דקות.
כיכרות מברשת עם ביצה לשטוף ומפזרים כל אחד עם 1/2 כפית. מלח.
אופים ב 375 במשך 35 עד 40 דקות, או עד קרום משחימים היטב כיכרות לעשות צליל חלול כאשר טפח.
העבר כיכרות לrack ולתת מגניב.