לחם שיפון
מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 373 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. אם יש לכם שמרים פעילים מאוד, קמח שיפון, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם שיפון, לחם שיפון, ו לחם שיפון.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים בקערת ערבוב של מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה.
הוסף קפה הבא 4 מרכיבים לתערובת שמרים. היכו במהירות נמוכה עם חיבור וו בצק במשך 1 דקה או עד בצק רך מגיע יחד. הכה במהירות בינונית 4 דקות. (הבצק יהיה מעט דביק.)
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לעצב בצק לכיכר סגלגל 9-x 5 אינץ'.
מניחים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף; המעיל בקלילות עם ספריי בישול, ומכסים באופן רופף בניילון נצמד. כבו את התנור והניחו כיכר בתנור.
בואו לעלות 30 דקות או עד כיכר מוכפל בתפזורת.
הסר והשלך ניילון נצמד. מחממים תנור ל-37
אופים לחם במשך 30 עד 35 דקות.
הסר מהתנור, ומברשת עם חמאה מומסת. מגניב על מתלה תיל.
רולס: טפיחה בצק לתוך ריבוע 10 אינץ '(1/2 אינץ ' עבה).
מגלגלים לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים, ומניחים על נייר קלף מרופד אפייה. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
אופים ב 375 במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. (עושה 25
לחמניות עם קימל: בצע הוראות עבור פומפרניקל בסגנון גרמני
לחמניות, הוספת 1 כף זרעי קימל. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
מוסיפים 3/4 צימוקים כוס (או צימוקים זהובים) ו 1 כוס קצוץ גס אגוזי מלך קלויים לבצק לפני ערבוב. לעצב בצק לכדור, ולשטח בעדינות למעגל 7 אינץ'.
חותכים 3 חריצים בבצק (1/4 עד 1/2 אינץ ' עמוק) עם סכין חיתוך חדה רק לפני האפייה, אם תרצה.
לטאטא יחד 1 ביצה לבן 3 כפות מים בקערה קטנה; קציץ מברשת עם תערובת ביצה.
אופים ב 375 במשך 38 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. להשמיט צחצוח על חמאה מומסת. (עושה 1 כיכר).
לחם פומפרניקל חמוץ-שיפון: המתנע החמוץ מעניק ללחם האמיץ הזה טעם חריף עדין. צמצם מים לכוס אחת.
להוסיף 2 כפות בראונינג ורוטב תיבול 1 כוס חמוץ המתנע לבצק; לערבב עם מצורף וו בצק במהירות בינונית גבוהה עם חובה כבדה לעמוד מיקסטר 5 דקות. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב זר מטבח.