לחם שיפון מהעולם הישן
לחם שיפון מהעולם הישן הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, חלב חמאה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 43% וזה טוב. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיפון מהעולם הישן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לערבב 1 1/2 כוסות של קמח כל המטרה, פירה (יבש), סוכר חום, מלח, 3/4 כפית זרע קימל ואת השמרים. בסיר 1 ליטר, חמאה חום, מים ושמן על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חם מאוד (120f ל 54°); מערבבים לתוך תערובת תפוחי אדמה עד מעורבב. מערבבים בקמח שיפון ומספיק קמח לכל מטרה כדי להפוך את הבצק לקל לטיפול.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש על 8 דקות או עד חלקה קפיץ. גריז קערה גדולה עם ספריי קיצור או בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים; בואו לעלות במקום חם על 1 שעה או עד הבצק הוכפל בגודל. (אם באמצעות שמרים פועלים מהר, לא נותנים לעלות 1 שעה; לכסות ולתת לנוח על משטח מקומח 10 דקות.)
גריז גיליון עוגיות גדול עם ספריי קיצור או בישול; מפזרים קמח תירס.
רול בצק לתוך חבל, על 3 אינץ 'עבה 25 אינץ' ארוך. תלתל בצק לצורת סליל; טאק מסתיים תחת.
מניחים על גיליון עוגיות. מכסים; בואו לעלות במקום חם 30 עד 45 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל.
מברישים מים מעל הבצק; מפזרים קמח תירס וזרע קימל נוסף.
אופים 23 עד 28 דקות או עד כיכר הוא חום זהוב נשמע חלול כאשר טפח.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור; מגניב.