קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות16
ציון בריאות8
מגזין

לחם שיפון מהעולם הישן

לחם שיפון מהעולם הישן
לחם שיפון מהעולם הישן הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, חלב חמאה, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 43% וזה טוב. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיפון מהעולם הישן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לערבב 1 1/2 כוסות של קמח כל המטרה, פירה (יבש), סוכר חום, מלח, 3/4 כפית זרע קימל ואת השמרים. בסיר 1 ליטר, חמאה חום, מים ושמן על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חם מאוד (120f ל 54°); מערבבים לתוך תערובת תפוחי אדמה עד מעורבב. מערבבים בקמח שיפון ומספיק קמח לכל מטרה כדי להפוך את הבצק לקל לטיפול.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
זרעי קימלזרעי קימל
כָּתֵףכָּתֵף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מגלגלים בעדינות בקמח למעיל. ללוש על 8 דקות או עד חלקה קפיץ. גריז קערה גדולה עם ספריי קיצור או בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים; בואו לעלות במקום חם על 1 שעה או עד הבצק הוכפל בגודל. (אם באמצעות שמרים פועלים מהר, לא נותנים לעלות 1 שעה; לכסות ולתת לנוח על משטח מקומח 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
גריז גיליון עוגיות גדול עם ספריי קיצור או בישול; מפזרים קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
רול בצק לתוך חבל, על 3 אינץ 'עבה 25 אינץ' ארוך. תלתל בצק לצורת סליל; טאק מסתיים תחת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים על גיליון עוגיות. מכסים; בואו לעלות במקום חם 30 עד 45 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מברישים מים מעל הבצק; מפזרים קמח תירס וזרע קימל נוסף.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
9
אופים 23 עד 28 דקות או עד כיכר הוא חום זהוב נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה