לחם תירס בייקון
זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל דרומי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 20%, וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: לחם תירס מחבת עם תירס חתוך טרי ובייקון, לחם תירס בייקון, ו לחם תירס בייקון.
הוראות
בקערה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתוך 8-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מפזרים בייקון, פרג אם רוצים ופפריקה.
אופים בחום של 375 למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
חותכים לריבועים; מגישים חם.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי ללחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. ג ' יי לור אסטייטס ביי ערפל ריזלינג לבן עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![ג ' יי לור אסטייטס ביי מיסט וייט ריזלינג]()
ג ' יי לור אסטייטס ביי מיסט וייט ריזלינג
קש חיוור בצבע, ריזלינג לבן ערפל המפרץ שלנו יש ניחוחות פרחוניים מפתים עם משמשים ירוקים ופירות תפוחים פיפין. הניחוחות מורחבים על החיך ומוסיפים פריחת תפוז וליצ ' י. עם 2.56% סוכר שיורי המאוזן על ידי החומציות הפריכה באופן טבעי והשפריץ מתסיסה קרירה ארוכה, הריזלינג הלבן הוא יין מרענן המסוגל להשלים את הטעמים התוססים של המטבח הפסיפי או לעמוד בפני עצמו כאפריטיף.