לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו לחם תירס בצל מתוק זהוב. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 421 קלוריות, 10 גרם חלבון ו-19 גרם שומן כל אחת. תמורת 77 סנט למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, קליפת ליים, פלפל ג'לפנו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 27%. מתכונים דומים: פיצה מלחם שטוח עם תפוחי אדמה מוזהבים ובצל מקורמל, תירס מתוק, קוויזדילות תירס צהובות של פובלנו + בצל, ולחם תירס עם זרעי שומר, חמוציות מיובשות וצימוקים מוזהבים.
הוראות
1
ב-10 אינץ'. מחבת ברזל יצוק, ממיסים 2 כפות חמאה; להטות לציפוי התחתית והצדדים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה או מרגרינה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
2
מוסיפים את הבצל, הג'לפנו ו-1/4 כפית אבקת צ'ילי; מבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהבצל שחום קל ורך. מערבבים פנימה 1 כף סוכר חום עד להמסה; לְהַפְרִישׁ.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור לחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. ה-Cipriani Prosecco עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
צ'יפריאני פרוסקו
Cipriani Bellini הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבן ויין מבעבע. הוא הומצא ב-1948 על ידי ג'וזפה צ'יפריאני מהבר הארי בוונציה ומוגש בכל מיקום של צ'יפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לעשות עם בראנץ' של יום ראשון! Cipriani Bellini מציג ניחוחות אלגנטיים, רעננים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כאפריטיף.