לחם תירס מעוטר תבשיל ג'ו מרושל
המתכון Cornbread עקף תבשיל ג'ו מרושל יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה. במנה עיקרית זו יש 399 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, חלב, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם תירס לערבב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם תירס הודי כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, מחווני סלופי ג'ו, ו תבשיל לחם תירס עם מחבת אחת. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום; לנקז. מערבבים ברוטב עגבניות, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר וחרדל. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד רותחים; להתחמם.
בקערה קטנה, מערבבים לחם תירס, חלב, שמן וביצה רק עד לחלח (הבלילה תהיה גבשושי).
תערובת בשר בקר חם כפית לתוך 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית.
מפזרים 3/4 כוס הגבינה. כפית לחם תירס באופן שווה מעל.
אופים 25 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז ציפוי יוצא נקי.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה על תבשיל חם.