לחם תירס פורטוגזי: ברוא
לחם תירס פורטוגזי: ברוא יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 509 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא מאוד ידידותי לתקציב מתכון לחובבי האוכל הדרומי. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: מאפינס לחם תירס ולחם תירס טבעוני ללא גלוטן (100% דגנים מלאים), לחם תירס פטל חמאה חומה עם קראמבל לחם תירס, ו סלט לחם תירס טקס-מקס עם לחם תירס חלב חמאה.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את השמרים, הסוכר והמים החמים בקערה גדולה עד שהשמרים מומסים ומקציפים, בערך 5 עד 10 דקות.
בקערת ערבוב גדולה שלבו את קמח התירס והמלח עם המים הרותחים. מקציפים במרץ בעזרת כף עץ לתערובת.
מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים לשילוב. כעת, שפכו את תערובת השמרים לתערובת קמח התירס, תוך ערבוב לאיחוד. מוסיפים את הקמח בהדרגה, מערבבים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים כמה כפות מים אם הבצק מרגיש יבש ולא מתאחד בקלות. ממשיכים לערבב עד שנוצר בצק לכדור. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות ולשים, מוסיפים מספיק קמח בכדי למנוע מהבצק להידבק, עד שהוא חלק ואלסטי, בערך 5 עד 10 דקות.
משמנים קערה גדולה בשמן ומעבירים את הבצק לקערה, מברישים את החלק העליון בשמן נוסף כך שהוא מצופה לחלוטין. מכסים את הבצק במגבת מטבח ונותנים לו לתפוח במקום חמים עד להכפלת נפח, בערך 11/2 שעות.
הופכים את הבצק על המשטח המקומח ולשים בקצרה, 3 או 4 פעמים, כדי לנקב את האוויר. אוספים את הבצק לכדור ומעצבים אותו לכיכר עגולה. מכסים את הבצק במגבת מטבח ומניחים לתפוח שוב עד להכפלה בכמות גדולה, בערך 1 שעה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס ומניחים אבן פיצה בתנור כדי להתחמם.
מכניסים את הבצק על אבן הפיצה ומברישים את החלק העליון בשמן.
מפזרים את החלק העליון של הלחם במלח גס.
אופים באמצע התנור במשך 40 עד 50 דקות עד שהלחם מזהיב והתחתית נשמעת חלולה כשמקישים עליה. * כדי לשחזר את אפקט הקיטור מתנורי לבנים פורטוגזיים אותנטיים, יש לרסס את הלחם וקירות התנור במים קרים כל 10 דקות.
מעבירים את הלחם לרשת להתקררות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. ל ' ריזלינג עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![לשחרר את ד ר ל ריזלינג]()
לשחרר את ד ר ל ריזלינג
"...ערך מורכב להפליא ויוצא דופן בריזלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלים ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וגימור של הדרים ותפוחים עסיסיים, שמני אגוזים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."- עו "ד יין" יין זה צריך להיות אחת העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. ריזלינג 'המבוא' של ארנסט שחרר מסומן בטעמים של אפרסק טרי ומשמש, המאוזן בכמות לא מבוטלת של חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."- מגזין אוכל ויין