לחם תירס-צלעות חזיר ממולאות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר ממולאות תירס. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 72 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 24 מעריצים. אם יש לכם עלי מרווה, מרק עוף, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המילוי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם תירס ללא גלוטן למילוי או קינוח כקינוח. עם כפית נסו לחם תירס-צלעות חזיר ממולאות, צלעות חזיר מעושנות עם מלית לחם תירס Tex-Mex, ו צלעות חזיר מבשלות לאט עם מילוי חמוציות-לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. במחבת nonstick 12 אינץ', להמיס 1 כף של החמאה על חום בינוני-גבוה. מבשלים פטריות בחמאה 2 עד 3 דקות או עד מכרז.
מוסיפים מלית מרק; מערבבים עד הנוזל נספג. מערבבים גבינה ו 2 כפיות של מרווה.
לעשות כיס בכל צלע חזיר על ידי חיתוך בצד של קוצצים לעבר העצם. תערובת מילוי כפית לתוך כל כיס; פתיחה מאובטחת עם קיסמים.
מפזרים חזיר עם מלח, פלפל ונותר 1 כפית מרווה.
באותו מחבת, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה על אש בינונית גבוהה.
להוסיף 3 צלעות חזיר; לבשל 4 דקות, מפנה פעם אחת, עד השחמה. מתלה מחבת תרסיס עם ספריי בישול.
מניחים חזיר על מתלה במחבת. חזור עם צלעות חזיר שנותרו.
אופים 20 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז חלק בשרי קורא 63°.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.