שרימפס ודייסת שיבולת שועל
המתכון שרימפס ודגנים יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 489 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל ירוק, חמאה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו שרימפס וגריסים Cajun, שרימפס וגריסים בסגנון Cajun, ו שרימפס וגרגרים אפויים קיז'ון של סאני (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מקציפים בהדרגה בקמח, ומבשלים, מטאטאים כל הזמן, עד שהקמח הוא צבע קרמל קל (כ-6 דקות).
מוסיפים בצל, פלפל וסלרי ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד למכרז.
מוסיפים נקניק, ומבשלים 2 דקות. מערבבים במרק עוף, מלח ופלפל, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה קלה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד מעובה מעט.
מערבבים שרימפס, שמנת, בצל ירוק, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מגישים מעל גבינת צ ' דר שמנת גריסים.