לחם תפוחי אדמה מחיטה מלאה של קלייר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם חלב חם, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: לחם תפוחי אדמה מחיטה מלאה, מרק הדגים הבריא של קלייר., ו סנדלר ירקות החורף של קלייר.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח כל המטרה, פתיתי תפוחי אדמה, מלח ושמרים. בקערה נפרדת מערבבים את המים, החלב, המרגרינה, הדבש והביצים. מקציפים את תערובת הנוזל לתוך החומרים היבשים. בהדרגה לערבב קמח מחיטה מלאה עד לח באופן שווה. ללוש 5 דקות.
מניחים בקערה משומנת, מכסים במגבת מטבח נקייה, ומאפשרים לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
גריז שני 5x9 מחבתות כיכר אינץ'. אגרוף למטה בצק, צורה לתוך כיכרות לחם, ומניחים את המחבתות. אפשר לעלות במחבתות 1 שעה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
אופים כיכרות 35 דקות, עד משחימים קלות ונשמע חלול כאשר טפח.