קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות14
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תפוחי אדמה מחיטה מלאה של קלייר

לחם תפוחי אדמה מחיטה מלאה של קלייר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם חלב חם, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: לחם תפוחי אדמה מחיטה מלאה, מרק הדגים הבריא של קלייר., ו סנדלר ירקות החורף של קלייר.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח כל המטרה, פתיתי תפוחי אדמה, מלח ושמרים. בקערה נפרדת מערבבים את המים, החלב, המרגרינה, הדבש והביצים. מקציפים את תערובת הנוזל לתוך החומרים היבשים. בהדרגה לערבב קמח מחיטה מלאה עד לח באופן שווה. ללוש 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה
פתיתי תפוחי אדמה מיידייםפתיתי תפוחי אדמה מיידיים
מרגרינהמרגרינה
דבשדבש
מיםמים
שמריםשמרים
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים בקערה משומנת, מכסים במגבת מטבח נקייה, ומאפשרים לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
קערהקערה
3
גריז שני 5x9 מחבתות כיכר אינץ'. אגרוף למטה בצק, צורה לתוך כיכרות לחם, ומניחים את המחבתות. אפשר לעלות במחבתות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים כיכרות 35 דקות, עד משחימים קלות ונשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור