לחם תפוחים שוקולד
לחם תפוחים שוקולד יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחים, קינמון טחון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. נסו פודינג לחם שוקולד תפוח, לחם קוף פאי תפוחים שוקולד, ו לחם פאי תפוחים עם שטרויזל שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת הציפוי מערבבים בקערה קטנה את הסוכר, הקינמון ואגוזי המלך הקצוצים דק. הניחו בצד.
בקערה בינונית משלבים קמח, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון ואגוז מוסקט. הניחו בצד.
בקערה גדולה נפרדת שמנת חמאה וסוכר.
מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבבים היטב. מקציפים בהדרגה תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה. מערבבים תפוחים, אגוזי מלך ושוקולד צ ' יפס חצי מתוק.
יוצקים לתבנית כיכר משומנת בגודל 9 על 5 על 3 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 50 עד 60 דקות. מגניב במשך 15 דקות.
מוציאים מהתבנית. מצננים על רשת.