קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

ברווז צלוי עם רוטב צימוקים תפוחים

ברווז צלוי עם רוטב צימוקים תפוחים
צריך מנה עיקרית ללא חלב? ברווז צלוי עם רוטב צימוקים תפוחים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 129 גרם חלבון, 385 גרם שומן, ובסך הכל של 4260 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 8 מנות.39 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מרק עוף, בצל, נקניק חזיר בתפזורת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם תפוח כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה מרהיב. נסו חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוחים ויניגרט תפוחים, סלט תפוחים-אגוז פיקנטי עם רוטב בלסמי-צימוקים ללא שומן, ו סלט בטטה קלוי עם רוטב סיידר תפוחים בייקון חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים את פנים הברווזונים במלח; דוקרים היטב את העור ומניחים בצד. במחבת גדולה מבשלים נקניק עם בצל וסלרי עד שהנקניק כבר לא דיו והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים תפוח ומבשלים במשך 3 דקות, תוך ערבוב מדי פעם; מסננים. בינתיים מבשלים צימוקים במים למשך 8 דקות; לא לנקז. בקערה גדולה שלבו תערובת נקניקיות, צימוקים, מלח, מרווה, פלפל ופטרוזיליה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לשימור,לשימור,
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את קוביות הלחם, הביצים והמרק; מערבבים קלות. מחלקים וכף לברווזונים.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מניחים עם צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
אופים, חשוף, ב 375 # עבור 1-3 / 4 ל 1-1 / 4 שעות או עד מדחום קורא 185#.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מסננים שומן מהמחבת כשהוא מצטבר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הסר את כל ההלבשה.