קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמים מהירים ולחמניות

לחמים מהירים ולחמניות
לחמים מהירים' לחמנייה היא צמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סודה לשתיה, מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: מקלות התירס הדרומיים של הלחם המהיר, לחם מהיר ' Bottoms-Up קינמון - קרמל Pinwheels, ו לחם מהיר סודה מהיר.

הוראות

1
בסיר קטן, מחממים את החלב, המים והשמן על חום בינוני לכ -130ºF במדחום הנקרא מיידית.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום.
3
בקערה גדולה, ושימוש בכפית גדולה, מערבבים יחד את שני הקמחים, הסוכר, מלח ושמרים. מערבבים בתערובת חלב חם, ולאחר מכן מערבבים במרץ במשך כ 2 דקות כדי ליצור בלילה חלקה, עבה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבלילה לשבת במשך 45 דקות. הבלילה תעלה ותהפוך תוססת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כאשר הבלילה עלתה, לארגן 5 טבעות מתכת כל 3-4-בקוטר ועל 11/2 גבוה על מחבת. לרסס את החלק הפנימי של כל טבעת ואת המחבת עם תרסיס בישול שאינו מקל טעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים את המחבת על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
השתמש בכפית הגדולה כדי לערבב את הבלילה. מערבבים בעדינות את סודה לשתייה מומסת, ערבוב היטב. זרוק על 1/4 כוס הבלילה לתוך כל טבעת חמה; זה יתפשט באופן שווה. מבשלים את הלחמניות על אש נמוכה עד התחתון הוא השחמה ועור מוצק נוצר על גבי, על 10 דקות. בועות ייווצרו על צמרות כמו לחמניות לבשל, ואת צמרות צריך להרגיש אפוי היטב ולא דביק כאשר נגע קלות עם אצבע. השתמש במלקחיים כדי להרים את הטבעות ולהניח אותם בצד. אם הלחמניות להיצמד לטבעות (הם לא אם הטבעות הם משומנים היטב), לנענע את הטבעות בעדינות עם מלקחיים ואת הלחמניות צריך לשחרר. הפוך את הלחמניות מעל ומבשלים רק עד הצדדים השני נקבעים בתקיפות, דקה או פחות. הקרביים של הלחמניות יהיו רכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
לחמניותלחמניות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מעבירים לצלחת ומגישים, או להתחמם בתנור נמוך (250ºF) בעוד אצווה השנייה מבשלת. לפני שאתה מבשל את המנה השנייה, בעדינות מערבבים את הבלילה (זה יהיה בועה למעלה ולעלות בזמן הבישול יצווה הראשון) ולרסס את הטבעות ומחבת שוב.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים את הלחמניות חמות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניותלחמניות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
9
הלחמניות יכולות להיות מכוסות ומאוחסנות בטמפרטורת החדר עד 2 ימים. כדי לשרת, קל טוסט לחמניות, חמאה או לא, רק כדי לחמם אותם, או למקם אותם בשכבה אחת על גיליון אפייה/מגש, לכסות בקלילות עם נייר אלומיניום, לחמם בתנור שחומם מראש 225ºf 1/4 רק עד חם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניותלחמניות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה