המתכון יבש אגס הל לחמניות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 253 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חלב חמאה, חמאה, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הל ועוגיות דובדבן מיובשות, רוטב ג'ינג'ר-הל אגס (וחמאת אגס), ו וידוי # 84: אני מעמיד פנים כאילו אני יודע דברים ... לחמניות תאנה והל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מערבבים קמחים, סוכר, אבקת אפייה, מלח והל בקערה גדולה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)