לחמניות ארוחת ערב רכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחמניות ארוחת ערב רכה. והוא מספק כ 24 מנות . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 95 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח רגיל, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו לחמניות ארוחת ערב רכות, גלילי ערב לבנים רכים, ו לחמניות רכות ואווריריות לארוחת ערב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מפזרים שמרים מעל 1 1/4 כוסות חם (על 11
מים; בואו לעמוד עד שמרים הוא רך, על 5 דקות.
מוסיפים מלח, סוכר, קמח 3 כוסות וחמאה. מערבבים, ואז להכות עם כף עד מעורבב היטב.
כדי ללוש עם וו בצק, להכות על מהירות בינונית עד הבצק הוא כבר לא דביק כאשר נגע ומושך נקי מצדדים של קערה, 3 עד 4 דקות; אם דביק, להוסיף יותר קמח, 1 כף בכל פעם.
ללוש ביד, לגרד על לוח משוריין ללוש עד חלקה וגמיש, 5 עד 6 דקות, הוספת קמח נוסף כנדרש כדי למנוע דבק. להחזיר בצק לקערה.
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים לו לעלות במקום חם עד שהוא מוכפל בנפח, כ-1 שעה. לחשוף ולהכות עם וו בצק, או לגרד בצק על לוח מקומח ללוש, כדי לגרש אוויר.
עם ידיים משומנות, לצבוט בצק לתוך 24 כדורים שווים (כ 2 ב. רחב) ולעצב כל אחד לעגול חלק. הגדר כדורים, חלק בצד למעלה בערך 2 אינץ ' זה מזה, על 2 חמאה גיליונות אפייה (14 על 17 ב.). מכסים את הכדורים בקלילות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד נפוחות מעט, 15 עד 20 דקות.
בקערה קטנה, מקציפים ביצה כדי להתמזג.
מברשת ביצה על צמרות וצדדים של לחמניות כמו כל מחבת מוכנה לאפות.
אופים בתנור 400 עד לחמניות משחימים היטב, 10 עד 15 דקות; אם באמצעות תנור 1, להחליף עמדות מחבת לאחר 5 עד 7 דקות.
העברה למדפים; לשרת חם או מגניב.