קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

לחמניות דלעת

לחמניות דלעת
לחמניות דלעת יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 10. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. גשו לסופר וקנו מחית דלעת, סודה לשתייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת ספייס לחמניות טיפים + טריקים עבור לחמניות לחות, לאטה דלעת קר Kahlúan + ביסקוויטים דלעת מייפל, ו לחמניות דלעת מתובל עם קרם דלעת קינמון.

הוראות

1
Preheat the oven to 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
In a large mixing bowl, combine the flour, sugar, bakingsoda, baking powder, salt, ginger, and cinnamon.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
With clean hands, work the butter into the dry mixtureuntil it is thoroughly incorporated and has the consistencyof fine breadcrumbs.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק1/4 כוס גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
Make a well in the center of the dry ingredients, and pourthe buttermilk, pumpkin puree, and vanilla extract into thewell. Still using your hands, combine the ingredients untilall the dry mixture is wet, but do not knead!
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
דלעת משומרדלעת משומר
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
5
Turn the mixture onto a floured surface and gather thedough together. Gently pat the dough to make a disk about1 1/2 inches thick. using a 3-or 3 1/2- inch biscuit cutter, cut outas many scones as you can and lay them on a nonstick bakingsheet. Gather the remaining dough together lightly to cut outmore scones—just don't knead the dough too much.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
Bake the scones for about 12 minutes, or until lightlybrowned.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
Let the scones cool slightly on the baking sheet(about 20 minutes) before glazing them.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
Place the butter, brown sugar, lemon juice, and salt in asaucepan over medium heat and whisk gently until themixture is smooth. Just as the mixture comes to a light boil,add the heavy cream and reduce the heat to low.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
Whiskwell for 2 minutes, or until the glaze is thickened andsmooth; then remove the pan from the heat.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
To glaze a scone, hold it by the bottom, dip the top in thewarm caramel glaze, and place it back on the baking sheet.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
Reprinted with permission from Alice's Tea Cup: Delectable Recipes for Scones, Cakes, Sandwiches, and More from New York's Most Whimsical Tea Spot by Haley Fox and Lauren Fox, (C) © 2010 William Morrow An Imprint of Harper
מרכיבים שתצטרך
תהתה
5
Collins