לחמניות דלעת
לחמניות דלעת יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 10. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. גשו לסופר וקנו מחית דלעת, סודה לשתייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת ספייס לחמניות טיפים + טריקים עבור לחמניות לחות, לאטה דלעת קר Kahlúan + ביסקוויטים דלעת מייפל, ו לחמניות דלעת מתובל עם קרם דלעת קינמון.
הוראות
Preheat the oven to 218°.
In a large mixing bowl, combine the flour, sugar, bakingsoda, baking powder, salt, ginger, and cinnamon.
With clean hands, work the butter into the dry mixtureuntil it is thoroughly incorporated and has the consistencyof fine breadcrumbs.
Make a well in the center of the dry ingredients, and pourthe buttermilk, pumpkin puree, and vanilla extract into thewell. Still using your hands, combine the ingredients untilall the dry mixture is wet, but do not knead!
Turn the mixture onto a floured surface and gather thedough together. Gently pat the dough to make a disk about1 1/2 inches thick. using a 3-or 3 1/2- inch biscuit cutter, cut outas many scones as you can and lay them on a nonstick bakingsheet. Gather the remaining dough together lightly to cut outmore scones—just don't knead the dough too much.
Bake the scones for about 12 minutes, or until lightlybrowned.
Let the scones cool slightly on the baking sheet(about 20 minutes) before glazing them.
Place the butter, brown sugar, lemon juice, and salt in asaucepan over medium heat and whisk gently until themixture is smooth. Just as the mixture comes to a light boil,add the heavy cream and reduce the heat to low.
Whiskwell for 2 minutes, or until the glaze is thickened andsmooth; then remove the pan from the heat.
To glaze a scone, hold it by the bottom, dip the top in thewarm caramel glaze, and place it back on the baking sheet.
Reprinted with permission from Alice's Tea Cup: Delectable Recipes for Scones, Cakes, Sandwiches, and More from New York's Most Whimsical Tea Spot by Haley Fox and Lauren Fox, (C) © 2010 William Morrow An Imprint of Harper