לחמניות חזיר אספרגוס דיז'ון
אם יש לכם חניתות אספרגוס, קמח, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 33%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אספרגוס, ביצים ונקניק עם רוטב חרדל דיז'ון, לחמניות חזיר ואספרגוס, ו גלילי אספרגוס/חזיר הטובים ביותר אי פעם.
הוראות
בסיר ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב ומבשלים עד שהוא מבעבע ומסמיך. מערבבים חרדל, חזרת, מלח ופלפל.
מניחים שלוש חניתות אספרגוס על כל פרוסת חזיר.
מגלגלים; אבטח בעזרת קיסמים במידת הצורך.
מקום 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה; מכסים ברוטב.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס למשך 20 דקות או עד שהאספרגוס מגיע לתועלת הרצויה.
מניחים ביצה על רוטב ממש לפני ההגשה.