לחמניות חצילים אפויים: Involtini di Melanzane עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם חצילים, בתוספת 2 כפות פרמזן-רג'יאנו, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו Involtini di Melanzane, חצילים Involtini, ו חצילים Involtini (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 12 אינץ', יוצקים שמן זית עד שהוא יושב 1 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מחממים את השמן על חום בינוני גבוה עד שהוא חם, אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
3
מוסיפים את פרוסות החצילים ומטגנים, בקבוצות, עד להשחמה קלה בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חציל
4
הסר את פרוסות החצילים כדי לנקז על מגבות נייר
מרכיבים שתצטרך
חציל
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
כדי להפוך את פריטטה: לטאטא את הביצים ואת 1/3 כוס פרמזן יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
מוסיפים את הפטרוזיליה, ומתבלים את התערובת, לפי הטעם, עם המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטרוזיליה
7
חום 2 כפות שמן זית במחבת nonstick 8 עד 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
יוצקים את תערובת הביצים ומבשלים, מערבלים את תערובת הביצים כדי לכסות את תחתית המחבת. מבשלים עד החביתה קובע ואת התחתונה הופכת חום זהוב בהיר. הפוך את הפריטטה מעל צלחת נקייה ולאחר מכן חזור למחבת, למעלה בצד למטה, חום זהוב בצד למעלה. מבשלים עוד 1 עד 2 דקות עד הצד התחתון הוא גם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
להעביר את פריטטה ללוח חיתוך, באמצעות סכין חדה, לחתוך לרצועות 1 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סכין
10
חותכים כל רצועה לשניים, לרוחב.
11
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
מניחים רצועת פריטטה במרכז כל פיסת חצילים. כמה פרוסות החצילים הארוכות יותר יצטרכו 2 רצועות קצרות יותר של פריטטה.
מרכיבים שתצטרך
חציל
13
מגלגלים את החצילים הממולאים למעלה מ 1 קצה השני ומניחים, צד התפר למטה, במחבת אפייה משומנת קלות. הלחמניות צריכות להיות ממוקמות זו לצד זו, קצת בחוזקה, יחד. כפית את רוטב העגבניות על לחמניות חצילים וטפטוף קל עם שמן זית.