מתכון זה מכין 12 מנות עם 256 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. אם $ 1.55 למנה נופל בתקציב שלך, לחמניות יד טונה פיקנטי יכול להיות נהדר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי מתכון לנסות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, אצות, שמן שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. ציון זה מוצק. נסו לחמניות יד טונה פיקנטיות ללא אורז, לחמניות יד שרימפס חריפות דלות פחמימות, ו לחמניות טונה חריפות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מכניסים את האורז לסיר קטן ומוסיפים 1 1/4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהמים נספגים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש ומניחים לעמוד, מכוסה, 10 דקות. בינתיים, לטאטא את חומץ אורז, סוכר 1 כפית מלח בקערה גדולה. מערבבים בעדינות את השומשום והאורז המבושל בעזרת מרית גומי ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. (האורז יכול להתבצע עד 2 שעות קדימה; מכסים במטלית לחה.)
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
שלב את המיונז, מיץ הלימון, הסרירצ 'ה, רוטב הסויה, שמן השומשום והג' ינג ' ר בקערה בינונית. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
כוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
Sriracha
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מכינים את הטונה: משפשפים את הטונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קלמנטינות, כל אחת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השמן הצמחי, ואז מוסיפים את הטונה וצורבים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
קלמנטינות, כל אחת
5
מעבירים לצלחת ומקררים עד מוכן לשימוש, או עד 1 שעה.
6
הרכיבו את הלחמניות: צלו את האצות על ידי נפנוף ישירות מעל מבער גז או חשמלי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אצות
דראגי פנינה לבנות
למריחה על טוסט אם רוצים
7
חותכים כל גיליון לשניים בעזרת מספריים למטבח ליצירת 12 מלבנים. פורסים דק את הטונה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
קלמנטינות, כל אחת
8
הניחו מלבן אצות על משטח עבודה כשצד ארוך פונה אליכם. לחץ מעט אורז על הצד השמאלי של הסדין בעזרת אצבעות לחות, והשאיר גבול בגודל 1 אינץ ' בצד שמאל. למעלה עם 1 פרוסה כל אחד טונה ואבוקדו, כפית של רוטב, וכמה מלפפון, גזר ועירית. החל מהפינה השמאלית התחתונה, מגלגלים היטב לצורת חרוט, מרטיבים את קצה האצות לאיטום. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 קילו חזה הודו
אצות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוז סיגלס עם פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.