קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

לחמניות יד פיקנטיות של טונה

לחמניות יד פיקנטיות של טונה
מתכון זה מכין 12 מנות עם 256 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. אם $ 1.55 למנה נופל בתקציב שלך, לחמניות יד טונה פיקנטי יכול להיות נהדר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטרי מתכון לנסות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, אצות, שמן שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. ציון זה מוצק. נסו לחמניות יד טונה פיקנטיות ללא אורז, לחמניות יד שרימפס חריפות דלות פחמימות, ו לחמניות טונה חריפות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכניסים את האורז לסיר קטן ומוסיפים 1 1/4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהמים נספגים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש ומניחים לעמוד, מכוסה, 10 דקות. בינתיים, לטאטא את חומץ אורז, סוכר 1 כפית מלח בקערה גדולה. מערבבים בעדינות את השומשום והאורז המבושל בעזרת מרית גומי ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. (האורז יכול להתבצע עד 2 שעות קדימה; מכסים במטלית לחה.)
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
שלב את המיונז, מיץ הלימון, הסרירצ 'ה, רוטב הסויה, שמן השומשום והג' ינג ' ר בקערה בינונית. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
SrirachaSriracha
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מכינים את הטונה: משפשפים את הטונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השמן הצמחי, ואז מוסיפים את הטונה וצורבים עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
5
מעבירים לצלחת ומקררים עד מוכן לשימוש, או עד 1 שעה.
6
הרכיבו את הלחמניות: צלו את האצות על ידי נפנוף ישירות מעל מבער גז או חשמלי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
חותכים כל גיליון לשניים בעזרת מספריים למטבח ליצירת 12 מלבנים. פורסים דק את הטונה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
הניחו מלבן אצות על משטח עבודה כשצד ארוך פונה אליכם. לחץ מעט אורז על הצד השמאלי של הסדין בעזרת אצבעות לחות, והשאיר גבול בגודל 1 אינץ ' בצד שמאל. למעלה עם 1 פרוסה כל אחד טונה ואבוקדו, כפית של רוטב, וכמה מלפפון, גזר ועירית. החל מהפינה השמאלית התחתונה, מגלגלים היטב לצורת חרוט, מרטיבים את קצה האצות לאיטום. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
אצותאצות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
9
מגישים עם ג ' ינג ' ר כבוש ועוד רוטב.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
צילום: אנה וויליאמס

מרכיבים

340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טונה אחי (בעובי של כ-1 1/4 אינץ')טונה אחי (בעובי של כ-1 1/4 אינץ')1אבוקדו, מגולגל, קלוף פרוס דקאבוקדו, מגולגל, קלוף פרוס דק1גזר, חתוך לגפרורים.גזר, חתוך לגפרורים.1קבוצותעירית, חתוכה לחתיכות בגודל 3 אינץעירית, חתוכה לחתיכות בגודל 3 אינץ1מלפפון, חתוך לגפרוריםמלפפון, חתוך לגפרורים11 קילו קישואים,ג'ינג'ר מקולף מגורדג'ינג'ר מקולף מגורד12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי2(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ אורז (unseasoned)חומץ אורז (unseasoned)6גיליונותאצות (נורי)אצות (נורי)11 קילו קישואים,כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר2(חוֹרֶף)שומשום, קלוישומשום, קלוי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות3(יכול להיות או להרחיק)Sriracha (רוטב צ'ילה אסייתי)Sriracha (רוטב צ'ילה אסייתי)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסושי אורז, שטוףסושי אורז, שטוף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

יין פינו נואר, מרלו ורוז הם הבחירות המובילות שלי לטונה. למרות שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז המוגן גם ישתלב יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוז סיגלס עם פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
שושנת כוס הים של פינו נואר
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.