לחמניות לזניה
זה הובא לכם על ידי אוכל עשב שמח. אם יש לך טופו חריף במיוחד, פרמזן טבעוני, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחמניות לזניה, לחמניות לזניה, ו לחמניות לזניה.
הוראות
בסיר גדול, לבשל פסטה אל דנטה על פי כיוונים. מיד לשטוף עם מים קרים, לטפוח יבש עם מגבת נקייה ולהניח בצד הנחת שטוח על צלחת. לחץ על כל עודף מים מתרד ולשלב עם טופו ופרמזן טבעוני בקערה גדולה עד משולב היטב. לאחר שילוב שווה, מבחן טעם, הוספת מלח לפי הצורך והתאמת שמרים תזונתיים, פרמזן ותבלינים לפי הטעם. לאחר מכן להוסיף 1/2 כוס מרינרה ומערבבים לשלב. קו הסיר הגדול שלך עם שכבה דקה של מרינרה. על משטח עבודה נקי, להפיץ 1/4 כוס תערובת טופו-תרד על אטריות לגלגל אותו קרוב.
מניחים את הגליל בסיר עם הקמט פונה כלפי מטה. חזור עם כל האטריות.
יוצקים את המרינרה הנותרת על הלחמניות, מכסים ומביאים לרתיחה. לאחר רותחים, להפחית בינוני ומבשל כחמש דקות, עד לחמניות ומרינרה חמים.
מגישים באופן מיידי.מידע תזונתי
28gdietary Fiber6. 10gSugars7. 10gprotein11. 60g
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.