קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות72
מגזין

לחמניות לזניה

לחמניות לזניה
זה הובא לכם על ידי אוכל עשב שמח. אם יש לך טופו חריף במיוחד, פרמזן טבעוני, רוטב מרינרה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחמניות לזניה, לחמניות לזניה, ו לחמניות לזניה.

הוראות

1
בסיר גדול, לבשל פסטה אל דנטה על פי כיוונים. מיד לשטוף עם מים קרים, לטפוח יבש עם מגבת נקייה ולהניח בצד הנחת שטוח על צלחת. לחץ על כל עודף מים מתרד ולשלב עם טופו ופרמזן טבעוני בקערה גדולה עד משולב היטב. לאחר שילוב שווה, מבחן טעם, הוספת מלח לפי הצורך והתאמת שמרים תזונתיים, פרמזן ותבלינים לפי הטעם. לאחר מכן להוסיף 1/2 כוס מרינרה ומערבבים לשלב. קו הסיר הגדול שלך עם שכבה דקה של מרינרה. על משטח עבודה נקי, להפיץ 1/4 כוס תערובת טופו-תרד על אטריות לגלגל אותו קרוב.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתייםשמרים תזונתיים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים את הגליל בסיר עם הקמט פונה כלפי מטה. חזור עם כל האטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
יוצקים את המרינרה הנותרת על הלחמניות, מכסים ומביאים לרתיחה. לאחר רותחים, להפחית בינוני ומבשל כחמש דקות, עד לחמניות ומרינרה חמים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מגישים באופן מיידי.מידע תזונתי
1
10mount למנה
2
קלוריות
3
206Fat
4
80g
5
פחמימות
6
28gdietary Fiber6. 10gSugars7. 10gprotein11. 60g

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.