קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

לחמניות פיצה תוצרת בית

לחמניות פיצה תוצרת בית
גשו לסופר וקנו מוצרלה לחות נמוכה, שמן canolan, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו לחמניות פיצה תוצרת בית, לחמניות פיצה פפרוני תוצרת בית, ו לחמניות פיצה תוצרת בית אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים קמח לחם ומלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב בצק. הפעל מעבד ולהוסיף ביצה. לאחר מכן מוסיפים מים לאט, צופים לבצק כדי ליצור כדור (ייתכן שלא תצטרך את כל המים). המשך עיבוד עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הסר בצק ממעבד מזון, טופס לדיסק שטוח. לעטוף בניילון נצמד ולהניח בצד לנוח במשך שעה אחת
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
בעוד הבצק נח, להכין מילוי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מערבבים נקניק וגבינה, ומוסיפים מספיק רוטב עגבניות לקשור אותו היטב, אבל לא כל כך הרבה בשר וגבינה שוחים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
כאשר אתה מוכן לעבוד את הבצק, להגדיר רולר פסטה להגדרה העבה ביותר. מחלקים בצק ל 4 חתיכות. שלח את היצירה הראשונה דרך רולר פסטה בהגדרה העבה ביותר, לקפל לשניים, ולשלוח אותו שוב. המשיכו לקפל ולהתגלגל עד שהבצק יהיה חלק וגמיש. לאחר מכן, להגדיר את רולר פסטה אחד חריץ קטן יותר לגלגל את הבצק שוב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
רול שוב בהגדרה 3 ולסיים בהגדרה
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
חזור עם שאריות שלוש חתיכות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
להניח גיליון פסטה על משטח מקומח קלות ומניחים 1 כפית מילוי במרווחים של 1 1/2 עד 2 אינץ ' לאורך הזן של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מברשת קלה מאוד חשפה בצק עם מים. מקפלים בצק על מילוי, ולאחר מכן לחץ סביב המילוי כדי לאטום לחמניות, דואג ללחוץ על אוויר רב ככל האפשר מן סביב המילוי. עם חותך מאפה, חותך פיצה, או סכין, לקצץ בצק סביב לחמניות, להישאר קרוב למילוי, אבל משאיר מספיק בצק כך שיש חותם טוב מסביב. לחמניות בודדות צריך להיות על 1 1/4 אינץ ' מרובע. שמור שאריות בצק. כשתסיים עם כל הסדינים של פסטה, אתה יכול מחדש לגלגל את כל השאריות ולהמשיך לעשות לחמניות פיצה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות פיצהלחמניות פיצה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
לפני שאתה מטגן, לבדוק את הלחמניות כדי לוודא שכל הקצוות אטומים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
יוצקים שמן לתנור הולנדי או ווק וחום עד 191°.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מניחים את הלחמניות בשמן בקבוצות, נזהרים לא למחבת הקהל, ומטגנים עד חום זהוב, מרפרף מעל לבשל בצד השני כאשר התחתון הוא השחמה, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הסר מן השמן והמקום על מגבות נייר לספוג שמן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
14
מגישים מיד או לצנן ולהתחמם בתנור כאשר אתה מוכן לשרת (8 דקות ב 350°).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
והנה השוואה. מקורי משמאל, שלי מימין. במבחן טעימה לא עיוור לחלוטין, שלי ניצח.