לחמניות פיצה תוצרת בית
גשו לסופר וקנו מוצרלה לחות נמוכה, שמן canolan, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו לחמניות פיצה תוצרת בית, לחמניות פיצה פפרוני תוצרת בית, ו לחמניות פיצה תוצרת בית אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
לשים קמח לחם ומלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב בצק. הפעל מעבד ולהוסיף ביצה. לאחר מכן מוסיפים מים לאט, צופים לבצק כדי ליצור כדור (ייתכן שלא תצטרך את כל המים). המשך עיבוד עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 15 שניות.
הסר בצק ממעבד מזון, טופס לדיסק שטוח. לעטוף בניילון נצמד ולהניח בצד לנוח במשך שעה אחת
בעוד הבצק נח, להכין מילוי.
מערבבים נקניק וגבינה, ומוסיפים מספיק רוטב עגבניות לקשור אותו היטב, אבל לא כל כך הרבה בשר וגבינה שוחים ברוטב.
כאשר אתה מוכן לעבוד את הבצק, להגדיר רולר פסטה להגדרה העבה ביותר. מחלקים בצק ל 4 חתיכות. שלח את היצירה הראשונה דרך רולר פסטה בהגדרה העבה ביותר, לקפל לשניים, ולשלוח אותו שוב. המשיכו לקפל ולהתגלגל עד שהבצק יהיה חלק וגמיש. לאחר מכן, להגדיר את רולר פסטה אחד חריץ קטן יותר לגלגל את הבצק שוב.
רול שוב בהגדרה 3 ולסיים בהגדרה
חזור עם שאריות שלוש חתיכות של בצק.
להניח גיליון פסטה על משטח מקומח קלות ומניחים 1 כפית מילוי במרווחים של 1 1/2 עד 2 אינץ ' לאורך הזן של הבצק.
מברשת קלה מאוד חשפה בצק עם מים. מקפלים בצק על מילוי, ולאחר מכן לחץ סביב המילוי כדי לאטום לחמניות, דואג ללחוץ על אוויר רב ככל האפשר מן סביב המילוי. עם חותך מאפה, חותך פיצה, או סכין, לקצץ בצק סביב לחמניות, להישאר קרוב למילוי, אבל משאיר מספיק בצק כך שיש חותם טוב מסביב. לחמניות בודדות צריך להיות על 1 1/4 אינץ ' מרובע. שמור שאריות בצק. כשתסיים עם כל הסדינים של פסטה, אתה יכול מחדש לגלגל את כל השאריות ולהמשיך לעשות לחמניות פיצה.
לפני שאתה מטגן, לבדוק את הלחמניות כדי לוודא שכל הקצוות אטומים בחוזקה.
יוצקים שמן לתנור הולנדי או ווק וחום עד 191°.
מניחים את הלחמניות בשמן בקבוצות, נזהרים לא למחבת הקהל, ומטגנים עד חום זהוב, מרפרף מעל לבשל בצד השני כאשר התחתון הוא השחמה, 2 עד 3 דקות בסך הכל.
הסר מן השמן והמקום על מגבות נייר לספוג שמן נוסף.
מגישים מיד או לצנן ולהתחמם בתנור כאשר אתה מוכן לשרת (8 דקות ב 350°).
והנה השוואה. מקורי משמאל, שלי מימין. במבחן טעימה לא עיוור לחלוטין, שלי ניצח.