לחמניות פקאן קרמל
לחמניות פקאן קרמל יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 16 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמן צמחי, קינמון טחון, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: לחמניות פקאן קרמל, לחמניות פקאן קרמל, ו לחמניות פקאן קרמל קל.
הוראות
לחמם את החלב בסיר קטן עד שהוא בועות, ואז להסיר מן החום.
בואו להתקרר עד פושר. בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, לשלב תערובת שמרים, חלב, סוכר, שמן, אבקת אפייה, מלח, ביצה וקמח 3 כוסות. הכה עד חלקה. מערבבים את הקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, מכה היטב לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מחממים סוכר חום וחמאה עד מומסת 1/2 כוס.
הסר מהחום; מערבבים בסירופ תירס. מחלקים תערובת בין שני 9x13 אינץ מחבתות אפייה.
מפזרים 1/2 פקאן כוס בכל מחבת.
כאשר הבצק הוכפל בגודל, אגרוף למטה ולהפוך על משטח מקומח קלות.
להתגלגל לתוך מלבן גדול להפיץ עם חמאה.
מפזרים סוכר וקינמון. החל בצד הארוך, מגלגלים את המלבן לתוך בול עץ, וחותכים לגלילים רחבים 1 אינץ'.
מניחים את הלחמניות מעט בנפרד מחבתות. מחבתות לעטוף עם רדיד אלומיניום לקרר לפחות 12 שעות אבל לא יותר מ 4
הסר לחמניות מהמקרר ולתת לעמוד במקום חם עד הוכפל בגודל, על 30 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש עד הזהב 30 עד 35 דקות. מיד להפוך מחבת על צלחת הגשה חסינת חום. המתן 1 או 2 דקות לפני הסרת מחבת, כך קרמל מטפטף מעל לחמניות.